Als het gaat om vakanties, is Europa een geweldige plek om te bezoeken. Er zijn veel verschillende landen en steden om te verkennen, elk met hun eigen cultuur en bezienswaardigheden. Of je nu houdt van stedentrips of liever de natuur in gaat, in Europa is er voor ieder wat wils.

Duitsland

Duitsland is een populair land om te bezoeken in Europa. Berlijn is een van de meest interessante steden van Duitsland, vanwege de vele historische bezienswaardigheden die hier te zien zijn. De stad is ook bekend om zijn bruisende nachtleven en unieke cultuur. Andere interessante steden in Duitsland zijn München, Hamburg en Dresden. München is bekend om zijn bier, terwijl Hamburg een van de grootste havens van Europa is. Dresden is een van de mooiste steden van Duitsland, met een prachtig historisch centrum. Overnachten in Duitsland? Dat doe je bij een van der Valk Duitsland?

Nederland

Nederland is een geweldige plek voor een stedentrip. Amsterdam is een van de populairste steden om te bezoeken, vanwege de historische bezienswaardigheden, het unieke uitgaansleven en de vele musea. Maar er is meer te zien in Nederland dan alleen Amsterdam. Rotterdam is een andere grote stad die de moeite waard is om te bezoeken, met een levendige haven en een uniek skyline. Als je van natuur houdt, is het Nationaal Park De Hoge Veluwe een must-see. Dit park is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland en hier kun je wandelen, fietsen en genieten van de prachtige flora en fauna. Bekijk hier topparken Nederland om helemaal tot rust te komen! 

België

Ten slotte is België ook een geweldige plek om te bezoeken. Brussel is de hoofdstad van België en hier kun je genieten van het internationale karakter van de stad. Er zijn vele verschillende musea en bezienswaardigheden, waaronder het wereldberoemde Atomium. Andere interessante steden in België zijn Antwerpen, Brugge en Gent. Antwerpen is bekend om zijn diamanten en levendige haven, Brugge is een mooie historische stad en Gent is een bruisende studentenstad.

Als je op zoek bent naar een geweldige vakantie, is Europa zeker een plek om in gedachten te houden. Er is voor ieder wat wils, dus je kunt er zeker van zijn dat je iets vindt dat je aanspreekt. Zeker wanneer je met je gezin op vakantie wilt zijn Nederland, Duitsland en België perfecte landen om op vakantie te gaan. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden m.b.t. natuur, steden en activiteiten waardoor iedereen het naar zijn of haar zin zal hebben.