Sommige mensen onderschatten het belang van een stijlvolle badkamer. Je brengt stiekem toch best wel veel tijd door in dat, vaak wat kleinere, kamertje, en zoals met elke ruimte waar je veel tijd besteedt heeft de aankleding van deze ruimte dus oprechte invloed op je stemming en gesteldheid. Een grote last voor elk nieuw badkamer ontwerp is het volgende: waar laat ik de verwarming? Hij is vaak groot, vaak lelijk, en je loopt er vaak tegenaan of het blokkeert de ruimte van dat mooie 18de-eeuwse bad op leeuwenpootjes dat je persé wilt. Dus, hoe zorg je voor een stijlvolle, mooie, fijne badkamer waar ook gewoon een fatsoenlijke verwarming in past? Simpel, een infrarood paneel badkamer verwarming!

Zuinig & duurzaam

Infrarood paneel badkamer verwarmingen (en eigenlijk alle infrarood panelen) zetten elektriciteit direct om in warmtestraling. Ze zijn zowel zuinig als dus duurzaam, en ook nog een keer goed voor je portemonnee. Dus qua kwaliteit-tot-prijs-ratio zit het sowieso wel goed, en ook met milieuvriendelijkheid zit het snor, maar dan hebben we het probleem van hierboven nog steeds niet opgelost. Dus waarom ga je voor zo’n paneelverwarming?

Zo veel stijl

Het aller gaafst aan infrarood paneel badkamer verwarming is dat het een compleet deel kan worden van je interieur. Het is namelijk geen groot, zwart, TV-achtig vierkant. Infrarood panelen komen allereerst in alle soorten en maten, en kunnen dus precies aangepast worden aan zowel de grootte van je badkamer als van de muur waar het paneel komt te hangen. Ook kan een infrarood paneel een overcoating krijgen van wat je maar wilt. Wil je dat je infrarood paneel perfect overgaat in je marmeren muur? Dat kan! Wil je een schoolbordverf coating eroverheen? Dat kan ook! Je kan zelfs een esthetische foto laten printen op je infrarood paneel, zodat het er niet meer uit ziet als een verwarming, maar als een écht deel van het interieur.

Het is dus niet zo moeilijk om je badkamer zo te verwarmen dat het interieur heel prettig blijft en de verwarming ook nog eens een keer geen onnodige ruimte inneemt. Je badkamer wordt er eigenlijk alleen maar mooier op, en je hebt ook nooit meer last van dat nare moment dat je net de douch of het bad uit komt en het meteen ijskoud hebt. Vanaf nu is het altijd warm én altijd stijlvol. Met infrarood paneel badkamer verwarming kan het allemaal, en je bent ook nog eens een keer zuiniger én duurzamer! Ideaal, toch?