Hemels wonenhuys.nl

Hemels wonen tip: een handdoekradiator

handdoekradiator

Niemand vind het fijn om natte handdoeken te gebruiken, een nat lichaam afdrogen met een natte doek gaat nu eenmaal niet. Dit duurt nu eenmaal veel te lang, niet echt handig. Gelukkig is er een manier om voor eens en voor altijd van dit probleem af te komen, je kunt namelijk gaan voor de handdoekradiator voor in de badkamer. Met een handdoek radiator kan je jouw handdoeken binnen no time te drogen leggen. In dit artikel zullen we kijken naar de voordelen van deze handige radiator voor in de badkamer.

Wat is een handdoekradiator?

Handdoekradiatoren zijn voor bij iedereen in de badkamer een onmisbaar object. Een handdoekradiator heeft namelijk twee verschillende functies. Op de eerste plaats zorgt hij ervoor dat jouw badkamer heerlijk warm zal zijn. Op de tweede plaats zal deze ervoor zorgen dat je handdoeken droog zijn. Zo kan je jouw handdoek er even opleggen voor je gaat douchen, wanneer je dit doet dan zal je altijd jezelf af kunnen drogen met een warme handdoek. Je kunt natuurlijk geen doorweekte handdoeken op de handdoek radiator leggen, je wilt niet hebben dat hij gaat roesten. Vochtige handdoeken zijn uiteraard wel geschikt om te leggen op de radiator. Lichtvochtige handdoeken kunnen zonder probleem warm gemaakt worden. Ook kan het je badkamer toch wel een mooie uitstaling geven, er zijn nu eenmaal verschillende modellen te vinden die allemaal een unieke uitstraling hebben.

Diverse modellen en soorten

Bij de verschillende bouwmarken en webwinkels zijn er vele modellen te vinden. Door dit enorme aanbod kan iedereen zonder problemen een stijl kiezen die helemaal aansluit bij wat je in gedachten hebt. Zo heb je natuurlijk de klassieke modellen, echter is er ook een ruime keuze uit de moderne modellen.  Voor iedere badkamer zal er wel weer iets te vinden zijn. Ook is er veel keuze als het gaat om de afmetingen van de modellen, het maakt het mogelijk om een perfecte radiator te nemen die past op maat.

Een handdoek radiator is voor iedereen in de badkamer een van de beste investeringen die er maar gemaakt kunnen worden. Niets is fijner dat jezelf afdrogen met een warme handdoek. Plus, het staat ook nog eens erg mooi als je er een aan de muur hebt hangen!

Mobiele versie afsluiten