Hemels wonenhuys.nl

Een alarmsysteem voor je huis

Wanneer je je huis goed wil beschermen en er met een veilig gevoel in wil slapen kan het heel erg fijn zijn om een alarmsysteem aan te schaffen. Dit geeft meteen ook een boodschap af naar buiten, maar ook voor je eigen gevoel kan het heel erg helpen. Je weet namelijk zeker dat je huis dan een stuk beter beschermd is dan wanneer je geen alarmsysteem hebt. Er bestaan heel veel verschillende alarmsystemen om je huis beter te beveiligen, in dit artikel gaan we in op de Jablotron alarminstallatie en het Ajax alarm. Dit is een systeem wat zowel bedrade als draadloze componenten heeft. Het kenmerkende van Jablotron is ook dat ze gebruik maken van een modulaire opbouw. Dit zorgt ervoor dat je zelf dus heel flexibel bent met de structuur van je systeem. En dus ook keuzes kan maken wat je in welke kamer wel of niet hangt. 

 

Jablotron alarminstallatie

Ze hebben een ruim assortiment van verschillende onderdelen waardoor je zelf veel keuze hebt. Dit maakt ze ook vaak meer dan alleen een alarmsysteem. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor toegangscontrole, koolmonoxide detectie, temperatuur controle en nog veel meer. Dit is allemaal vanuit een systeem en in een app te beheren. Dit zorgt ervoor dat een Jablotron alarminstallatie heel veel kan toevoegen maar op een simpele manier. Je kan het zelf eigenlijk zo uitgebreid of simpel mogelijk maken als je zelf wil. Dit zorgt voor veel flexibileit en mogelijkheden, ook als je later nieuwe dingen wil kunnen toevoegen. Of nu al weet dat je dat later misschien wil. 

 

Een Ajax alarm

Een andere optie om je huis goed te beveiligen is doormiddel van een Ajax alarm. Deze naam zijn de meeste mensen al wel vaker tegengekomen. Het Ajax alarmsysteem is een modern alarmsysteem dat is voorzien van vele gemakken. Hun nieuwste technische innovaties sluiten vaak gemakkelijk aan bij een modern design. Zo kan het dus heel mooi bij de rest van de inrichting van je huis passen. Het voordeel van een Ajax alarmsysteem is dat het snel en gemakkelijk zelf te installeren is. Je hoeft hier dus niet direct iemand voor langs te laten komen of een afspraak te maken. Wanneer je er echter zelf niet uitkomt kan je natuurlijk altijd om hulp vragen. Verder zal het Ajax alarm ervoor zorgen dat jij en alle spullen thuis goed beveiligd worden. Wanneer je graag je huis beter wil beveiligen is het altijd handig om aan een goed alarmsysteem te denken. Onderzoek welke goed bij jou en jouw situatie past. 

 

Mobiele versie afsluiten